Comment

Final Four Challenge Tour 2017

Da er det klart for de siste fire turneringene på Challenge Touren denne sesongen og jeg er på vei til Kina der jeg skal spille de to neste ukene. 🇨🇳

Etter det bærer turen videre til midtøsten, rettere sagt Ras Al-Khaimah hvor jeg skal spille den nest siste turneringen. Finalen spilles i Oman, men jeg må holde meg topp 45 på rankingen for å komme med dit. Ligger for øyeblikket på 36. plass på rankingen og med ett par topplasseringer de neste ukene burde jeg ha mulighet til å komme topp 15 som gir Europatour kort til neste år.

Ellers fikk jeg nettopp de nye 718 jernkøllene av Titleist! 😍 De er selvfølgelig like solide som alltid og enda et hakk bedre en fjorårets modell. Så jeg håper de skal hjelpe meg til et par ekstra birdies på slutten av sesongen.

#Titleist #TeamNorwayGolf #ChallengeTour #AbacusSportswear

Comment

Ecco Tour Nordic League

Spiller denne uken Ecco Tour på nydelige PGA Catalunya (både Tour- og Stadium Course). Banen er som vanlig i tipp topp stand og med så langt perfekt vær ser dette ut til å bli en bra uke.

 

Runde 1

Startet første runden i dag med en 74 (+2) på Stadium Course, som skal være den tøffeste av de to. Spilte rett og slet bare dårlig golf i dag og måtte til tider opp med laseren for å se tilbake på fairway (følte jeg). Med 7 slag opp til lederen og masse birdiemuligheter gleder jeg meg til en ny dag på dette fantastiske resortet.

 

Runde 2

69(-1). Spilte veldig fin golf på mine første 9 hull idag og golf begynte for første gang i år å føles lett.

 

Runde 3

Under par og siktet meg inn på en å klatre stort på listene. Men på back begynte jeg å falle tilbake til den golfen jeg spilte dagen før. Med 2 bogeys og 7 par signerte jeg for en under par og en fortjent økt på rangen etterpå. Med muligheter for å klatre høyt opp på resultatlisten satser jeg på en lav runde i morgen. Går ut 08:30, så følg med på linken under.

Første Seier

Da var første seieren på Nordic League på plass, spilte god golf denne uken, og det holdt til seier med -17 2 slag foran neste mann. Reiser nå til Sverige for å spille SM Match, starter på Torsdag.