Spiller denne uken Ecco Tour på nydelige PGA Catalunya (både Tour- og Stadium Course). Banen er som vanlig i tipp topp stand og med så langt perfekt vær ser dette ut til å bli en bra uke.

 

Runde 1

Startet første runden i dag med en 74 (+2) på Stadium Course, som skal være den tøffeste av de to. Spilte rett og slet bare dårlig golf i dag og måtte til tider opp med laseren for å se tilbake på fairway (følte jeg). Med 7 slag opp til lederen og masse birdiemuligheter gleder jeg meg til en ny dag på dette fantastiske resortet.

 

Runde 2

69(-1). Spilte veldig fin golf på mine første 9 hull idag og golf begynte for første gang i år å føles lett.

 

Runde 3

Under par og siktet meg inn på en å klatre stort på listene. Men på back begynte jeg å falle tilbake til den golfen jeg spilte dagen før. Med 2 bogeys og 7 par signerte jeg for en under par og en fortjent økt på rangen etterpå. Med muligheter for å klatre høyt opp på resultatlisten satser jeg på en lav runde i morgen. Går ut 08:30, så følg med på linken under.