Da er det klart for de siste fire turneringene på Challenge Touren denne sesongen og jeg er på vei til Kina der jeg skal spille de to neste ukene. 🇨🇳

Etter det bærer turen videre til midtøsten, rettere sagt Ras Al-Khaimah hvor jeg skal spille den nest siste turneringen. Finalen spilles i Oman, men jeg må holde meg topp 45 på rankingen for å komme med dit. Ligger for øyeblikket på 36. plass på rankingen og med ett par topplasseringer de neste ukene burde jeg ha mulighet til å komme topp 15 som gir Europatour kort til neste år.

Ellers fikk jeg nettopp de nye 718 jernkøllene av Titleist! 😍 De er selvfølgelig like solide som alltid og enda et hakk bedre en fjorårets modell. Så jeg håper de skal hjelpe meg til et par ekstra birdies på slutten av sesongen.

#Titleist #TeamNorwayGolf #ChallengeTour #AbacusSportswear

Comment