Spiller denne uken på Himmerland Golf & Spa

 

Stærkt felt ved ECCO Tour finalen i Himmerland

On 5. oktober 2016

 

Christofer Blomstrand vandt Race to Himmerland 2015 og sejren betød ligeledes, at han også vandt FREJA Final 4Four.

Torsdag begynder næste afdeling af FREJA Final 4Four, nemlig ECCO Tour finalen, Race to Himmerland. Og det er med et særdeles stærkt felt og meget på højkant, når spillerne indtager Europa Tour anlægget på Himmerland Golf & Spa Resort.

Race to Himmerland afvikles som en Pro-Am, hvor hver professionelle spiller, har en amatør eller sponsor som Bestball-makker – præcis som vi kender det fra Alfred Dunhill Links Championship på European Tour. Det betyder, at sideløbende med de professionelles turnering dyster sponsorer og amatører om sejren i Race to Himmerland Pro-Am.

Race to Himmerland afvikles som den tredje af fire finaleturneringer i FREJA Final 4Four, og det betyder, at der er noget på højkant for alle spillere i feltet. Mest på spil er der dog for de spillere, der fortsat kæmper med om top-5 på GolfBox Nordic Golf League Ranking. En top-5 placering ved slutningen af sæsonen udløser nemlig oprykning til European Challenge Tour fra næste sæson.